Storitve Zavod  english    deutsch 
 


Registriran uporabnik
Uporabniško ime
Geslo
 Zapomni se me
Pozabljeno geslo
Ni aktivne ankete!
Domov > Poslovne Haloze   

Stran:   1 
Prikaz: 1 - 25 od 25
Iskanje:  
 
Anton Skaza - ogled kleti in degustacija vin

Halo d.o.o.
Družinsko podjetje HALO d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992 in si je za glavni cilj zadalo trženje turizma na območju Haloz.


Iskalec nepremičnin na Internetu
GoHome.si je t.i. "pametni vertikalni iskalnik“ in deluje po zgledu Googla. Narejen je tako, da prepoznava in bere vse objavljene oglase na spletnih straneh nepremičninskih agencij oz. portalov na slovenskem spletu. Za ažurnost oglasov poskrbi avtomatski sistem osveževanja oglasov. Več ...


Izdelki domače obrti - Biovez
Izdelki iz babičine skrinje je pravo ime za ročno izdelane vezenine našega podjetja, saj je v njih vtkana vsa nostalgija davno minulih časov, ko so spretne roke naših babic ustvarjale nepozabne unikatne izdelke.


Javni poziv za izbor operacij LAS Haloze - ESRR- februar 2017
Javni poziv za financiranje projektov na območju Haloz iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

 


Jožef Šmigoc – prodaja vin

KMG Podlehnik

KMG Podlehnik smo družinsko podjetje ustanovljeno leta 1991, ki se ukvarja z proizvodnjo kmetijske opreme, vinogradniške in sadjarske opreme ter z ostalo kovinsko galanterijo. Podjetje je pred enim letom slavilo petnajstletnico hitrega in uspešnega razvoja. Danes ima podjetje devet zaposlenih, ponaša pa se z širokim in zanimivim proizvodnim programom. V petnajstletnem razvoju je podjetje nenehno širilo program svoje dejavnosti in dalo na trg številne zanimive izdelke, predvsem stroje za kmetijstvo. Poleg ugodnega odziva trga, ki je zadovoljen s kakovostjo in zmogljivostjo strojev, so ti vzbudili tudi pozornost strokovnjakov. Na mednarodnem kmetijsko živilskem sejmu v Gornji Radgoni je prejelo podjetje KMG Podlehnik kar pet medalj za kakovost svojih izdelkov, od tega dve zlati in tri srebrne. Kakovosti primerna je tudi prodaja: danes najdemo naše izdelke po vsej Sloveniji, od Goričkega do Goriških Brd, dobro tretjino izdelkov pa izvozimo na Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo.


Meso Izdelki Žerak iz Podlehnika
Meso Izdelki Žerak iz Podlehnika, smo podjetje z dolgoletno tradicijo. Sami Začetki segajo v leto 1928 v Žetale, kjer sta se že ded in oče ukvarjala s klavničarstvom in prodajo mesa. Tako se je družinska tradicija nadaljevala, sledila željam in potrebam trga in se razvijala v proizvodnjo mesa in mesnih izdelkov in danes predstavljamo eno najbolj urejenih in tehnološko dovršenih proizvodenj mesa, poltrajnih in trajnih mesnih izdelkov. Nenehna vlaganja v razvoj in sprotna osvajanja novih tehnologij, dolgoletne izkušnje in upoštevanje evropskih standardov nas vključuje v vodilno družbo proizvajalcev mesa in mesnih izdelkov na slovenskem tržišču.


Mizarstvo Livoles
Začetki podjetja segajo v leto 1995, in sicer je na začetku naše delo predstavljala predvsem izdelava stavbnega pohištva in montaža pohištva za večje prodajne salone. V tem času je zaradi povečanega povpraševanja nastala tudi lastna delavnica, v kateri danes izdelujemo kakovostno pohištvo po Vaših željah. Pri nas Vam tako na enem mestu nudimo celostno storitev, ki vključuje svetovanje, izris, izdelavo ter montažo.


Mizarstvo Vuk

Mizarstvo Vuk je družinsko podjetje s 24 letno tradicijo. Nahajamo se na obronkih Haloz v kraju Breg pri Majšperku. Redno zaposlujemo deset do petnajst delavcev. Ukvarjamo se s splošnim mizarstvom, prevladujejo pa kakovostni izdelki iz masivnega lesa.

Izdelujemo vrata, podboje, obloge, stopnice, notranjo opremo za stanovanja, opremo za gostinske lokale, pisarne, šole, hotele, frizerske salone,.. Uresničimo lahko skoraj vse želje naših kupcev. Kvaliteta in tradicija sta vodilo našega mizarskega ustvarjanja.

Referenčna lista Mizarstva Vuk obsega veliko zadovoljnih naročnikov, kar nam je v posebno zadovoljstvo. Veseli bomo, če se boste za nasvet ali ponudbo obrnili na nas. Del naših bogatih izkušenj z mizarstvom bomo z veseljem delili z vami, hkrati pa prisluhnili vašim potrebam in željam.


MRM Inženiring

Zaradi vedno večje digitalizacije našega okolja nam je življenje postalo udobno kot nikoli prej.
Zato smo se odločili,da se bomo pričeli ukvarjati z vsesplošnimi elektroinštalacijami in vzdrževanjem elektroinštalacijskih napeljav in naprav.
Da vam tudi mi nudimo vsaj kanček udobnosti, ki nam ga ponuja današnji razvoj.

Ukvarjamo se tudi z inovacijami, kar se tiče elektro stroke, fizike in mehatronike.
V slovenski trg pa uvajamo inovacije, ki so v tujini že skoraj vsakdanjik.


PCNET Computers
Temeljna dejavnost podjetja je spletna prodaja računalnikov in računalniške opreme. V podjetju se poleg trgovine ukvarjamo z svetovanjem, izdelavo spletnih strani, servisom računalniške opreme, načrtovanjem in vzdrževanjem informacijskih sistemov.


Pletiljstvo KOŠTRUN
KOŠTRUN, pletiljstvo Erne Korošec, nadaljuje izročilo slovenskega ročnega pletilstva iz pristne ovčje volne. Ženske in moške pletenine, puloverje, brezrokavnike in plašče, obogatimo z ročnimi vezeninami in različnimi obrobami. Preproste površine okrasimo z značilnimi valovitimi motivi, kitami, barvitimi intarzijami in kvačkanimi čipkami. Skupaj s pleteninami izdelujemo tudi pisano paleto modnih dodatkov, kot so rute, kape, šali, klobuki, rokavice, nogavice, copati in torbe. Pred kratkim smo našo ponudbo še razširili z dekorativnimi tkaninami. Na ročnih statvah tkemo pregrinjala, vzglavnike in tudi preproge različnih velikosti. Naše izdelke odlikuje kvalitetna izdelava, pristna domača volna in izrazito oblikovanje, ki izhaja iz zakladnice umetnosti in običajev.


PMV Company Bogomir Pivec s.p.
Naše podjetje nudi z usposobljenim kadrom ter lastnim orodjem široko ponudbo strojnih, montažnih in cevnih inštalacij, kovinskih konstrukcij ter poslovnih storitev na domačem, kot tudi na tujem trgu.

Ukvarjamo se pretežno z montažo cevi za industrijo, od hidravlike do vseh vrst cevovodov. Izvajamo tudi inštalacije v zasebnih in poslovnih prostorih, kot so: ogrevanje vodovod, plinovod, solarni sistemi, ograje…

Poleg tega se ukvarjamo tudi s poslovnimi storitvami, kot so knjigovodstvo, davčno svetovanje, opravljamo pa tudi poročanje Intrastat za potrebe Carinske uprave.


Podjetje In obs medicus, d. o. o.
Naše založniško podjetje deluje dobrih deset let in na naših policah se je nabrala bogata bera knjig. Ponosni smo nanje, saj jih odlikujeta velika uporabna in estetska vrednost. O tem se lahko prepričate tudi sami, če si ogledate naš založniški program. Če pa se ob tem sprašujete, kako bolj zdravo živeti, kaj skuhati družini ali gostom, kako ukrotiti vrt ter sobne ali balkonske rastline, ne pozabite pokukati v našo rubriko z nasveti, saj smo vam pripravili kar nekaj drobtinic za prijetnejše življenje. Vse ideje smo črpali prav iz knjig, ki smo jih izdali.


Podpora fundacije Marc de Montalembert
Podpora fundacije Marc de Montalembert

Fundacija Marc de Montalembert ponuja podporo za mlade do 30. leta starosti iz evromediteranskih držav v višini 7000 evrov. Podpora je namenjena realizaciji projektov, ki se ukvarjajo s kulturo, umetnostjo ali obrtjo te regije.

Podpora je namenjena spodbujanju znanja in razumevanja kulturne različnosti mediteranskega bazena in njenih mladih prebivalcev.

Projekti morajo vključevati potovanje in aktivnosti izven države iz katere je prijavitelj.

Rok oddaje projeka je 31.12.2010


PR Agencija NOVELUS
PR Agencija NOVELUS ponuja naslednje storitve: - Oblikovanje tiskovin, nalepk, embalaže in oglasov - Izdelava celostnih grafičnih podob - Izdelava spletnih strani - Tisk tiskovin - Marketinške akcije - Promocije - Organizacije dogodkov - Organizacija novinarskih konferenc - Celostna izvedba odnosov z javnostmi - ... Agencija Novelus, d. o. o., je butična agencija, ki svojim strankam zagotavlja strateško PR vodenje z vidnimi učinki na njihovo podobo in delovanje.


Servisno prodajni center PEUGEOT Toplak
Družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1981, kot mehanična delavnica za popravilo motornih vozil. V letu 1992 smo pridobil koncesijo za servisiranje in prodajo avtomobilov blagovne znamke PEUGEOT za širšo okolico Ptuja in Ormoža.

Ker se zavedamo pomembnosti kakovostnih storitev, se nenehno dodatno izobražujemo in namenjamo največ na najmodernejše pripomočke in servisno opremo, kot so računalniška testna steza, optika, avtomatska polnilna enota za klimatske naprave in kompletna diagnostična oprema za vozila PEUGEOT.
Pri nas prodajamo tudi pnevmatike priznanih proizvajalcev, katere vam na vozilo tudi namestimo in uravnovesimo.

Ob nakupu novega vozila vam nudimo možnost nakupa staro za novo ter uredimo ugodno financiranje novega vozila.


Slavko Šega s.p.
Mednarodno prepoznavno transportno podjetje z uveljavljeno blagovno znamko in dolgoletno tradicijo. Drugo leto, leta 2010, praznujemo že 35 letnico obstoja. Razvoj in rast podjetja sta rezultat trdega discipliniranega dela, jasnih razvojnih ciljev vseh zaposlenih s ciljem stalnega napredka in predvsem zagotavljanja kvalitetnih uslug za, nas najbolj pomembnega, naročnika- kupca.


Vinogradništvo in vinarstvo Turčan
62000 trsov na izrednih legah Turškega Vrha daje odlična vina zaščitene blagovne znamke Turčan. Vina, negovana v kleti 300 let stare cimprane domačije, so večkratni dobitniki zlatih medalj s ptujskih, radgonskih in ljubljanskih ocenjevanj.


Vinoreja Bezjak Haloze - ogled kleti in degustacija vin
V vinogradih s 50 let starimi trtami pridelujemo vrhunska vina. Izredna strmina, osojna lega, ugodni klimatski pogoji in ravno pravšnja zemlja so slavo naših vinogradniških leg in vina ponesli v svet že za časa avstrijskega cesarstva. V zadnjem obdobju se trudimo in vračamo ugled in slavo nekdaj zelo cenjenim legam.

 

 


Vivatreking

Naša potovanja zajemajo predvsem Zahodno Afriko, Baltsko regijo ter ZDA, hkrati pa ponujamo izjemne trekinge po sosednji Italiji. Ker je zgodovina pomemben del naše civilizacije, se podajamo na raziskovanje le-te.

  • Spoznavanje voodoo religije v Zahodni Afriki
  • Treking po nepoznanih otokih Egadi
  • Odkrivanje nacionalnih parkov v Gani in Senegalu ter Gambiji
  • Dahjemajoči treking po Zelenortskih otokih
  • Spoznavanje srednjeveške zgodovine na Slovaškem
  • Kulinarična drugačnost Pribaltske regije ter spoznavanje baltske arhitekture
  • Preplet arabske, evropske in afriške kulture v Maroku
  • Treking po vinorodni Toskani
  • Treking z nepredstavljivimi razgledi in tradicionalizem vaškega življenja v Cinque Terre
  • Kopanje v Baltskem morju

Za sezono 2010 zaposlimo več študentov in študentk !

Zavod za razvoj Haloz
Naravi in ljudem prijazen razvoj  Haloz

 

 

Zavod za razvoj Haloz verjame v obstoječo podobo Haloz s poudarkom na spokojnosti, prijaznosti in upočasnjenem življenjskem ritmu, ki ohranja tradicionalne vrednote življenja v iskanju sožitja  med ljudmi in naravo. Člani Zavoda smo prepričani, da je razvoj na območju Haloz mogoče doseči z ohranjanjem tradicionalnih vrednot in dvigom kakovosti življenja. Povezovanje ljudi, znanja in organizacij je temeljno poslanstvo zavoda, ki z izdelavo spletne strani www.Haloze.Net poskuša nastaviti temelje enotne, pozitivne podobe Haloz. S pomočjo spletne predstavitve oblikujemo podobo Haloz, povezujemo ljudi in organizacije ter se vključujemo v svetovne informacijske tokove.


ZORO nepremičnine
 

Smo podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji nepremičnin (hiš, stanovanj, vikendov, poslovnih prostorov, zemljišč, ...). Na naši spletni strani se boste lahko seznanili  z našo bogato ponudbo nepremičnin in storitvami nepremičninskega posredovanja.

 

 

Vabimo vas, da v naslednjem obrazcu posredujete svoje želje, ponudbo ali povpraševanje v zvezi z nepremičninami. V najkrajšem času vas bo kontaktiral naš nepremičninski zastopnik.

 Veselimo se sodelovanja z vami.


Stran:   1 
Prikaz: 1 - 25 od 25

 

 
© ZAVOD ZA RAZVOJ HALOZ © ivanek.net 2008-2017