Storitve Zavod  english    deutsch 
 


Registriran uporabnik
Uporabniško ime
Geslo
 Zapomni se me
Pozabljeno geslo
Ni aktivne ankete!
Domov > Turizem > Turistična ponudba  

Stran:   1 
Prikaz: 1 - 20 od 20
Iskanje:  
 
Dolina Winettu
Dobrodošli v dolini Winettu

Vsi  ljubitelji narave, ribolova in kulinaričnih dobrot ste vabljeni k nam. Pri nas vam nudimo športni ribolov, ulovljene ribe vam takoj pripravimo. Imamo dovolj parkirnih mest, pokriti terasi, otroško igrišče, travnato igrišče in še kaj...


Gostilna Marčič - DOLINCA
Ponudba zajema praznična, nedeljska kosila, večerje in malice, vegetarijansko hrano, morske sadeže, pice, narezke, solatni bar, domače specialitete in seveda okusno domačo kapljico.

Gostilna Dolinca je v Majšperku in okolici že več kot 60 let pojem družinske tradicije, ki združuje kvaliteto in domačnost. Kraji ob vznožju Haloz, biseru neokrnjene narave, so že v preteklosti slovelo po dobri jedači in prijazni postrežbi.


GOSTILNA PRI KOSTANJU
NUDIMO VAM:
VSAKO DNEVNE MALICE, KOSILA, PIZZE, NEDELJSKA KOSILAGostilna Pri kostanju na Selih se ponaša z dolgoletno tradicijo in ime gostilne  Svenškovi ohranjamo že tretjo generacijo.

Prijazno Vas bomo sprejeli v prijetnem ambientu naše gostilne, vam postregli v zimskem vrtu ali ob lepem vremenu tudi na manjši terasi pred gostilno. V posebni sobi, dvorani in zimskem vrtu imamo prostora za 120 gostov.

Kadarkoli boste prišli k nam, vam bomo postregli s specialitetami naše hiše, med katerimi ne bo manjkalo domačih jedi (meso iz tunke, domača klobasa) pa tudi haloška ognjiščna gibanica je ena od odlik naše hiše. Zraven se bo prilegel kozarec domače haloške kapljice.

Če vam čas dopušča Vas z veseljem popeljemo do naše zidanice, kjer Vam pripravimo degustacijo vin iz našega vinograda.


Gostišče - Penzion
Gostišče - Penzion "Ob ribniku" je pravi naslov za počitek, sprostitev ali rekreacijo. V mirnem in prijetnem okolju ob jezeru vas bomo z veseljem postregli z dobro hrano in vrhunsko kapljico. Za rekreacijo je na voljo sprehajalna pot okrog jezera, nogomet, košarka, odbojka na mivki, ribištvo... Penzion ponuja prenočišča v 14 dvoposteljnih sobah in 2 apartmajih. Organiziramo praznovanja in družabna ter poslovna srečanja. Parkirišče je urejeno. Vljudno vabljeni!


Gostišče Majolka
V našem gostišču vam za zabavo nudimo tudi veliko igralnico, kjer imamo več vrst igralnih avtomatov (video igre, igralni avtomati na srečo,...), bilijard, več avtomatov za pikado in razne druge naprave za zabavo.

Pozabavat se lahko pridete v našo igralnico, kjer imamo več vrst igralnih avtomatov (biiliard, namizni nogomet, pikado in nekaj drugih igralnih avtomatov). Za žejo lahko v naši točilnici najdete vse možne vrste pijač. Za zaključene družbe ali za udoben večer v družbi prijateljev, najdete prostor v naši restavraciji, kjer vam naši zaposleni izpolnijo skoraj vsako željo.

Priporočila: izvrstne pice iz krušne peči, razne plošče, viteški zrezek, steaki na več načinov, ribje specialitete, sladice.


Gostišče Švabovo
Popotniki po Haloški planinski poti, obiskovalci gradu Borl ter mnogi, ki jim je ljub nepozaben razgled na spodnje Podravje s Halozami in Slovenskimi goricami, se radi ustavijo v gostišču Švabovo, kjer jim lahko pripravijo tudi piknik, martinovanje ali kakšno drugo družabno doživetje. Gostišče slovi po velikem izboru haloških vin - od suhih do sladkih -  ter ptujske penine Poetoviona.


Izletniška kmetija Bedenik
Sprejem zaključene družbe (krst, obhajilo, birme, obletnice )

Po predhodnem naročilu!

Tel.:   02 / 769 22 41,        031 / 618 708

Berta Bedenik,Žetale 24,2287 Žetale

 


Izletniška kmetija Darinka Kodrič
Obiščite nas in v tišini vinorodnih Haloz, vsaj za nekaj minut pozabite na vso hektiko modernega sveta.


Izletniško turistična kmetija Lončarič

Ponujamo vam: Domače belo vino pridelano iz šipona, laškega rizlinga, muškata otonela in renskega rizlinga - Narezki s haloško bunko in drugimi posebnostmi - Najbolj znana pa je izvirna haloška gibanica iz krušne peči.


Okrepčevalnica Vrček
Okrepčevalnica Vrček se nahaja v osrčju Haloz ob glavni cesti v Leskovec. Naša hiša ponuja domačo hrano vseh vrst in za različne okuse, saj je naše gostišče na vasi in se lahko pohvali z Haloškimi specialitetami. Ponujamo domače vino s Haloškim poreklom, haloške gibanice, domači kruh in ostale dobrote, ki si jih gostje zaželijo. 


Picerija Špajza
Vabimo vas v prijetnen ambient Picerije Špajza. Nahajamo se v Majšperku, natančneje Breg pri Majšperku.

V prijetnem in domačem ambientu picerije vam bomo postregli s 15 vrstami pic. Uresničili pa bomo tudi vaše želje, saj si lahko z razmimi dodatki sestavite čisto svojo pico.

Prostora je dovolj tudi za večje družbe. S tremi ločenimi prostori si lahko ob vnaprejšnji rezervaciji rezervirate prostor za vašo zaključeno družbo.

Če pri nas še niste bili, vas vabimo, da nas obiščete in preverite naše obljube.


Piknik Grabe

Idilična lokacija za preživljanje prostega časa in sprehode po okolici.


Turistična kmetija Golob
Na gozdnatem Kupčinjem Vrhu boste v obnovljeni stari kmečki hiši z letnico 1882 po naročilu dobili svojevrstno stoperško pregreto skuto in smetano ter stoperško gibanico.


Turistična kmetija Kozarčan
Roškarjeva družina ima v hiši na voljo apartma za 3 in 8 oseb ter za
mimoidoče goste 3 sobe s kopalnicami. Turistična kmetija je od Ptuja, enega
najlepših slovenskih mest, oddaljena le dobrih deset kilometrov. Gostje si
za hrano poskrbijo sami (ali si bodo skuhali ali poskušali lokalne dobrote  v  okoliških gostilnah). Na turistični kmetiji pa lahko poskusijo odlična
odprta in buteljčna vina.


Turistična kmetija Pungračič
Gostinske kapacitete omogočajo postrežbo več kot 200 gostom, ki jim lahko ponudijo celotno oskrbo s prenočiščem in z aktivnim preživljanjem prostega časa. Gostje se lahko družini pridružijo tudi ob določenih delih na kmetiji (trgatev, koline).


Turistične kmetije v Halozah
Na turističnih kmetijah so gostje v tesnem stiku z naravo in ljudmi, njihovo kulturo, življenjsko modrostjo, šegami in navadami. Slovenska turistična kmetija izpolni pričakovanja starejših in mlajših. Odrasli tu najdejo kotičke miru in sprostitve ter prijazno besedo in klepet z domačini, otroci spoznajo skrivnosti kmečkega življenja, domače živali, ljudske običaje. Na kmetiji vsak letni čas doživiš drugače, tu so počitnice preprosto drugačne.


Vinogradništo Plajnšek
Prodaja in degustacije vrhunskih vin.

E-pošta: plajnsek.franci@siol.net Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želiš videti, omogoči Javascript.

Tel.: 02/ 769 29 11,        041/ 557 021

Franci Plajnšek, Kočice 54, 2287 Žetale


Z NARAVO DO ZDRAVJA
Slovenska naravna zdravilišča v zadnjih letih posvečajo vedno večjo pozornost programom ohranjanja in krepitve zdravja. Pod skupno blagovno znamko »slovenska zdravilišča« se predstavlja 15 slovenskih zdraviliškoturističnih centrov, ki izpolnjujejo zahtevane pogoje za pridobitev statusa državno verificiranega zdravilišča, kar jim omogoča vključevanje v javno zdravstveno mrežo Slovenije

                                                     slovenia-terme.si


Zelena dolina
Smo gostilna, z dobrimi okusi in kvaliteto, v kateri lahko izbirate tradicionalne slovenske in sezonske jedi. 
Ob sobotah in nedeljah pripravljamo tradicionalna slovenska kosila po enotni ceni 8,90 €, pečeni odojek z ražnja, sadna kupa iz svežega sadja… pravzaprav pridite in se sami prepričajte o naši pravi domači ponudbi. Obljubimo Vam, da boste zadovoljni odšli od nas in prepričani, da se boste še vrnili……


Zemljevidi
Geopedia je prvi interaktivni tematski atlas baziran na ideji Wikipedije , ki uporabnikom omogoča dodajanje in urejanje vsebin o Sloveniji. Geopedia je atlas, ki deluje kot enciklopedija, saj se bo s stalnim urejanjem najrazličnejših vsebin njena baza podatkov širila, ter tako postala edinstvena zakladnica informacij o Sloveniji.


Stran:   1 
Prikaz: 1 - 20 od 20

 

 
© ZAVOD ZA RAZVOJ HALOZ © ivanek.net 2008-2017