Storitve Zavod  english    deutsch 
 


Registriran uporabnik
Uporabniško ime
Geslo
 Zapomni se me
Pozabljeno geslo
Ni aktivne ankete!
Domov > Poslovne Haloze > Nepremičnine
Ogledov: 4200        Objavi
ZORO nepremičnine
 

Smo podjetje, ki se ukvarja s posredovanjem pri prodaji, nakupu, najemu in oddaji nepremičnin (hiš, stanovanj, vikendov, poslovnih prostorov, zemljišč, ...). Na naši spletni strani se boste lahko seznanili  z našo bogato ponudbo nepremičnin in storitvami nepremičninskega posredovanja.

 

 

Vabimo vas, da v naslednjem obrazcu posredujete svoje želje, ponudbo ali povpraševanje v zvezi z nepremičninami. V najkrajšem času vas bo kontaktiral naš nepremičninski zastopnik.

 Veselimo se sodelovanja z vami.


Ponujamo Vam storitev posredovanja v prometu z nepremičninami. Temelj našega sodelovanja je podpis posredniške pogodbe, ki ima svojo podlago v Zakonu o nepremičninskem posredovanju in v splošnih pogojih našega podjetja in je rezultat našega dogovora. Pogodbo o posredovanju lahko sklene lastnik nepremičnine oz. oseba, ki ima pooblastilo lastnikov, ki s sklenitvijo pogodbe postanejo naročitelji.

Varujemo zaupane podatke in skrbimo za diskretnost opravljenih poslov. Posel strokovno in varno vodimo ter izpeljemo od začetka do konca (od podpisa pogodbe do primopredaje nepremičnine).

Prepričani smo, da Vam bodo naše storitve, ki temeljijo na izkušnjah, znanju in strokovnosti, poenostavile Vašo pomembno življenjsko odločitev.

Trudimo se biti vedno boljši.

 

 


Povezava

Zemljevid

 Komentarji   

 

 
© ZAVOD ZA RAZVOJ HALOZ © ivanek.net 2008-2017