Storitve Zavod  english    deutsch 
 


Registriran uporabnik
Uporabniško ime
Geslo
 Zapomni se me
Pozabljeno geslo
Ni aktivne ankete!
Domov > Poslovne Haloze > Ponudba
Ogledov: 4443        Objavi
Podjetje In obs medicus, d. o. o.
Naše založniško podjetje deluje dobrih deset let in na naših policah se je nabrala bogata bera knjig. Ponosni smo nanje, saj jih odlikujeta velika uporabna in estetska vrednost. O tem se lahko prepričate tudi sami, če si ogledate naš založniški program. Če pa se ob tem sprašujete, kako bolj zdravo živeti, kaj skuhati družini ali gostom, kako ukrotiti vrt ter sobne ali balkonske rastline, ne pozabite pokukati v našo rubriko z nasveti, saj smo vam pripravili kar nekaj drobtinic za prijetnejše življenje. Vse ideje smo črpali prav iz knjig, ki smo jih izdali.


Naš založniški program je bogat in raznolik. Z vami želimo deliti knjige, ki jih boste z veseljem večkrat prelistali in prebrali ter priporočili tudi prijateljem. V svet poljudnoznanstvene in strokovne literature vstopamo na več področjih.

Priročniki za starše vam bodo v pomoč pri spremljanju razvoja vašega malčka ali takrat, ko na vrata vaše družine potrkajo zdravstvene težave.

S knjigami o zdravi prehrani želimo pomagati vsem, ki se soočate s katero od kroničnih bolezni in ki želite oziroma morate spremeniti način življenja. Prisegamo na strokovno napisane, razumljive in praktične priročnike, s katerimi je lahko narediti preobrat v svojem življenju ter zaživeti bolj zdravo in kakovostno.Dodali smo nekaj priročnikov za dom in družino, ki so nastali v sodelovanju s slovenskimi podjetji. Z njihovo pomočjo bo za praznik ali "kar tako" pridišalo iz vaše kuhinje, vaš dom pa bo zacvetel v svežih barvah.


Povezava

Zemljevid


 Komentarji   

 

 
© ZAVOD ZA RAZVOJ HALOZ © ivanek.net 2008-2017