Dogodki

V čarobnem svetu vile Bele

petek, 8. december 2017
Drsanje je šport, ki privlači vse generacije. Z željo, da v teh prazničnih in mrzlih dneh ponudijo možnost drsanja res vsem, so se v Občini Cirkulane odločili, da postavijo umetno drsališče, ob katerem so poskrbeli tudi za zanimiv animacijsko-zabavni program in veselo praznično vzdušje.

Praznična tržnica v Rogatcu

sobota, 9. december 2017
Na praznični tržnici to soboto 9. decembra med 14. in 17. uro pri Gasilskem domu v Rogatcu se bo predstavila Krajevna skupnost Dobovec z društvi. Nastopili bodo Tilen Bele, Nejc in Dejan Novak, Ela Novak, Eva Krivec, pesmi Jožeta Frica bo recitirala Aleksandra Tudja. V glasbenem delu bodo nastopili Ansambel Odskok, ljudske pevke in Tamburaška skupina Rogatec.

Miklavžev koncert v Zavrču

sobota, 9. december 2017
V soboto 9. decembra ob 17. uri bo v Kulturni dvorani Zavrč Miklavžev koncert. Pripravlja ga KUD Maksa Furjana Zavrč. Nastopili bodo Ljudski pevci TRTA skupaj z gosti od blizu in daleč.

Zimska pravljica v Majšperku

petek, 15. december 2017
V petek 15. decembra ob 17. uri bo v kulturni dvorani KPC Majšperk novoletni koncert Božična pravljica in božično – novoletni bazar. Nastopili bodo otroci Enote vrtec Majšperk v sodelovanju z Osnovno šolo Majšperk in društvi.

Socialna omrežja